"De Adviseur & Coach voor de Horeca"

Voor een gezonde horeca!

 Horeca Bedrijfsscan! Een goed begin is het halve werk!

Breng de prestaties van je horecabedrijf in kaart en krijg inzicht in mogelijke verbeteringen!

Op basis van een door ons ontwikkelde horeca bedrijfsscan brengen we de prestaties van uw horeca organisatie in kaart. De resultaten geven u per resultaatgebied inzicht in waar er verbeteringen mogelijke zijn. U kunt hier zelf mee aan de slag of als u begeleiding wilt bij het verbeteren van uw resultaten dan kunnen met onze hulp een aantal concrete verbeteracties worden bepaald die praktisch toepasbaar zijn in uw bedrijf. We helpen u desgewenst bij de implementatie. 

De horeca bedrijfsscan is modulair opgebouwd waardoor het ook mogelijk is om alleen op 1 of een paar aspecten van uw horeca onderneming in te zoomen. U bepaalt waar de grootste noodzaak is. Een totaalscan heeft de voorkeur omdat dit een veel beter beeld geeft van mogelijke kansen voor verbetering. Veelal is er sprake van een combinatie van factoren die uw resultaten beïnvloeden.

De horeca bedrijfsscan bestaat uit de volgende modules:

  1. Gasttevredenheid-scan (evt incl mysterie calls en visit)
  2. Personeel-scan 
  3. Inkoop-scan
  4. Omzet-scan
  5. Marketing- en sales-scan
  6. Overhead-scan
  7. Administratie & automatisering-scan


Na de scan kan er op aandachtsgebieden worden ingezoomd en mogelijke verbeteringen worden besproken. Hoe deze verbeteringen worden doorgevoerd bepaalt u zelf! Alleen om met mijn hulp.

Elk traject begint met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Idealiter doen we dat bij u in uw onderneming. Zo krijgen we snel gevoel bij zowel u als ondernemer maar ook bij uw horecazaak. Op basis van uw wensen en doelstellingen brengen we de mogelijkheden voor u in kaart en zal er een offerte op maat worden opgesteld. Hierin nemen we mee het werk dat u zelf wilt/kan verrichten zodat u alleen betaalt voor wat u echt wilt laten doen. 

Neem voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op via het contactformulier, via telefoon: 06-22806885 of mail naar bas@basvankooten.comE-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn