"De Adviseur & Coach voor de Horeca"
Horeca-branchespecialist

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Sharaifa Taus
01-04-19 17:18:27
Bas heeft ons super goed geholpen met het ondernemingsplan. Hij heeft niet alleen goede stukken aangeleverd, maar is ook erg duidelijk en geduldig geweest in de uitleg hiervan. Ik kan Bas aan iedereen aanraden voor een top samenwerking!
Albert Zwier
11-08-18 11:10:25
Bas mocht van mij een plan schrijven om een hotel over te nemen en dat plan zag er zeer verzorgd eruit. Plan is reeds vertaald en ziet er goed uit en 1p voor Bas
Alka Pritamani
22-06-18 12:49:50
Hele goede samenwerking met Bas en prima eind resultaat ontvangen! Er wordt ook zeer gelet op de wensen van de klant en dat is altijd wel positief.
Daphne ten Voorden
15-05-18 11:07:08
Ik had het genoegen om samen met Bas aan ons ondernemingsplan te werken. Ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren vanwege de volgende redenen;

Bas houdt zich aan de gemaakte afspraken, hij is zeer ervaren, snel en heel flexibel (ik heb om nogal wat wijzigingen gevraagd), hij is kritisch waar nodig, denkt graag met je mee, doet goede suggesties, laat niets aan het toeval over en hij zorgde ervoor dat het echt ons verhaal was!
Na het lezen van de 1e conceptversie die Bas heeft geschreven, werd ik zelfs nog enthousiaster over ons eigen idee!

Ben je een (startende) ondernemer en vind je het lastig om je passie/idee voor je bedrijf op papier te verwoorden en wil je dit met een solide en realistisch financieel plan onderbouwt hebben, dan zou ik Bas te allen tijde aanbevelen!
Van ons krijgt hij een dikke 10!
Jean Uttam
19-12-17 12:24:34
Bas company was introduced to me from a collegue and i am so impressed with his professionalism and service to his customers that I will be using his services for more of our Business Plans. Mr Bas gives a very great advise on its marketing plan aswell as Business plan with proper Market survey.
I used another company to draw a business plan but the other company plan was not even compared to Mr Bas company plan

Definately recommended
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn